neosellnoasell yeksell tesell teddsell oxinsell hasansell myufile

تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
پایان نامه رشته پزشکی بررسی عملكرد پزشكان متخصص و ماما در مواجهه با كاهش شیر مادران


دانلود پایان نامه آماده دانلود پایان نامه رشته پزشکی بررسی عملكرد پزشكان متخصص و ماما در مواجهه با كاهش شیر مادران با فرمت ورد و قابل ویرایش تعدادصفحات112«چكیده»در چند دهه اخیر اطلاعات علمی گسترده‌ای در مورد تغذیه با شیر مادر منتشر شده است. تأثیر اعجاب انگیز تغذیه با شیر مادر بر سلامت مادر و كودك، رشد و بقای كودك، كاهش مرگ و میر، ارضای نیازهای عاطفی كودك، احساس امنیت او و نیز صرفه جویی اقتصادی در بعد خانواده و در بعد كشوری، سازمانهای بین‌المللی را بر آن داشته كه با مشورت و جلسه‌های متعدد و از راههای گوناگون، برای ترویج تغذیه با شیر مادر تلاش كنند. (11)سازمان جهانی بهداشت و یونیسف، تغذیه انحصاری شیرخواران با شیر مادر را برای مدت 6 ماه توصیه می‌كنند. به ای

ادامه مطلب  
گزارش کارآموزی شرکت شیر پاستوریزه


گزارش کارآموزی شرکت شیر پاستوریزه در حجم 62 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر:بی ثباتی تركیبات شیر برخی از اجزای تشكیل دهنده شیر مستقیماً از خون به شیر راه می یابند. حال آنكه دسته ای دیگر در غدد پستانی سنتز می گردند، پیش سازهای ساخت این مواد از خون گرفته می شود. در نتیجه، تمامی پدیده های بیوشیمیایی و نیز بیولوژیكی كه تركیب خون را تحت تأثیر قرار می دهد، ممكن است بر تركیب شیر نیز مؤثر واقع شوند. علاوه بر این، هورمونها كه قابلیت اثر گذاری بر روی غدد و همچنین بیوسنتز مواد در پستان را دارا هستند نیز می توانند تركیب شیر را تغییر دهند تركیب شیر تحت الشعاع عواملی چون: وارثت، دوره شیر دهی، سن، عفونت غدد پستان، تغذیه، محیط پرورش شیر دوشی قرارمی گیرد.ساختار اجزای اصلی شیر 1- لیپیدهاچربی و مواد لیپدی در شیر بصورت قط

ادامه مطلب  
دانلود برنامه آموزشی تعمیر و عیب یابی آبگرم کن دیواری (نسخه اندروید)


           نرم افزار آموزشی سرویسکار آبگرم کن دیواری"نسخه اندروید"     abgarmkon.servic.apk______________________________________________________ سوال  : چه چیزهایی دراین برنامه آموزشی میتوانم یاد بگیرم جواب : این برنامه آموزشی آبگرمکن دیوار ی رابرای شما تشریح میکند شما دراین برنامه آموزشی با تک تک قطعات موجود دریک آبگرمکن دیوار ی بصورت حرفه ای آشناخواهیدشد _______________________________________________________ سوال :  آیا صرفا آشنایی قطعات را توضیح دادید؟ جواب : خیر… دراین برنامه آموزشی ضمن توضیح اولیه درمورد یک قطعه کارکرد قطعه در آبگرمکن دیوار ی .علت قرارگرفتن آن در آبگرمکن دیوار ی و راه های عیب یابی آن توضیح داده شد

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی با موضوع محصولات لبنی می ماس 


66 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق4-6-ویتامین B2  شیرمنبع خوبی از این ویتامین است طوری که با  مصرف دو لیوان شیر حدود 50 درصد ویتامین B2 موردنیاز بدن افراد بالغ تأمین می گردد . عوارض کمبود این ویتامین در بدن عبارتند از : پوسته پوسته و خشک شدن پوست  اطراف دهان ، گوش وبینی . در موارد شدید کمبود در بینایی اختلال بوجود می آورد . مصرف دو لیوان شیر حدود 50 درصد میزان نیاز به  ویتامین  در افراد بالغ راتأمین میکند . 5-6-ویتامین B12  یکی از اجزای ضروری در تشکیل گلبوبهای قرمز خون است و حرارت پاستوریزاسیون در کاهش آن نقش ندراد . عوارض کمبود این ویتامین عبارتند از کم خونی و خستگی با مصرف روزانه دو لیوان شیر حدود 50 درصد نیاز

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق بررسی علمی شیر مادر و مقایسه آماری داروی متوکلوپرامید و قطره گیاهی شیرافزا در تحریک ترشح شیر


«چكیده»در چند دهه اخیر اطلاعات علمی گسترده‌ای در مورد تغذیه با شیر مادر منتشر شده است. تأثیر اعجاب انگیز تغذیه با شیر مادر بر سلامت مادر و كودك، رشد و بقای كودك، كاهش مرگ و میر، ارضای نیازهای عاطفی كودك، احساس امنیت او و نیز صرفه جویی اقتصادی در بعد خانواده و در بعد كشوری، سازمانهای بین‌المللی را بر آن داشته كه با مشورت و جلسه‌های متعدد و از راههای گوناگون، برای ترویج تغذیه با شیر مادر تلاش كنند. (11)سازمان جهانی بهداشت و یونیسف، تغذیه انحصاری شیرخواران با شیر مادر را برای مدت 6 ماه توصیه می‌كنند. به این معنی كه در 6 ماه اول زندگی، نوزادان فقط از شیر مادر تغذیه شوند و حتی آب و یا مایع دیگری به آنها داده نشود. (21) اما در سراسر جهان ت

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد شرکت فر آورده های لبندیس


39 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس  2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از تحقیقتاریخچه شركت لبندیسشرکت فراورده های لبندیس  در سال 1375 تاسیس گردید که در موقعیت 25 کیلومتری شیراز – سپیدان قرار گرفته است که در حدود 30 نفر پرسنل دارد که حدود 23 نفر در سالن تولید مشغول به کار هستند و حدود 7 نفر مسئول کار های اداری هستندتولیدات كارخانه و فرآیند تولیدانواع شیر : شیر کاکائو -شیر یارانه ای -و شیر مدارس و انواع ماست  که عبارتند از :1- ماست 750 گرمی2- ماست یک کیلو هشتصد گرمی ویژه3- پنیرماست موسیر 400 گرمی و خامه که در اندازه 150 گرمی اولیه می شود و همچنین خامه فله ای برای مصارف دیگر تولید می شود .همچمین دوغ در اندازه های 1 لیتری ،5/1  لیتری ، 2 لیتری و 4 ل

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر ولبنیات امین


گزارش کارآموزی  کارخانه لشیر و لبنیات امین در 114 صفحه بصورت ورد قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی عنوان                                                                                                       

ادامه مطلب  
دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی


      دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی فهرست :عنوان                                                                     صفحهبخش اول: مقدمه                                       &nbs

ادامه مطلب  
پایان نامه بررسی عملكرد پزشكان متخصص و ماما در مواجهه با كاهش شیر مادران


چکیده :كلیه سازمانهای مهم ملی و بین‌المللی بهداشت و گروههایی كه با تغذیه مادر و كودك سر و كار دارند، تغذیه با شیر مادر را برای نوزادانی كه به موقع متولد شده اند ، ‌توصیه می‌كنند. دلیل این امر آن است كه شیر مادر بهترین انتخاب برای شیردهی نوزاد است و حاوی حدود 200 ماده می‌باشد كه توسط غدد شیری در پاسخ به تقاضای نوزاد و مكیدن او تولید می‌شود. (13) در مهر ماه سال 1369 در محل سازمان ملل متحد، ترویج تغذیه با شیر مادر به عنوان یكی از اهداف مهم به تصویب رسید. سپس در مرداد ماه سال 1370 در ایتالیا برنامه‌ای تدوین گردید مبنی بر اینكه مادران شیرده باید بتوانند تا 6 ماهگی نوزاد را فقط با شیر خود و بعد به همراه تغذیه كمكی تا 2 سالگی شیر دهند. (11) در این رابطه، توصیه آكادمی كودكان

ادامه مطلب  
مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان


       مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان مقدمه:بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید  قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذایی در مرزهای ملی که درگذشته عنصر اصلی امنیت غذایی بود، تکیه ندارد و امروزه شامل تولید (عرضه داخلی) و واردات مواد غذایی می‌باشد. مفهوم «دسترسی به غذا» نیز دسترسی فیزیکی و اقتصادی به منابع جهت تامین اقلام غذایی مورد نیاز جامعه است و به معنای «پایداری

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi